aynı olay başıma gelmişti hakim sana söyleyecek sen yaptın mı sen diyeceksin ki site benim ancak içinde bot var dı ve haberim olmadan bir çok siteden yayın çekmiş normalde sadece kendim dizi izlemek için siteyi kurdum başkalarının siteme girip izlemesi için degil. Burada canlı yayınlar ile alakam yoktur yayını yapan iframe kodlarındaki başka sitelerdir. Siteden ligtv ekibi ekran görüntüsü almış olabilir ama yayının sahibi ben olmamakla beraber, yayını 2. bir kişi ile kesinlikle paylaşma niyetim yoktur. Dediğim gibi sadece kendim canım sıkıldığında dizi izlemek için giriyordum ligtv yayın haklarına saygım sonsuzdur ve onlar ile bir bağlantım yoktur.
Burası önemli maddi anlaşmaya sakın yanaşma zira karşı tarafa hak vermiş olursun ve dava işlem ücreti 1 trilyondan açılıyor. Ek olarak avukatlar bu işten anlamıyor yani tutacağın avukat boştur bu konuda. Bana barodan avukat verildi adam sus pus oynuyordu hakimin karşısında ağzını bile açmadı ben 1 hafta araştırmıştım emsal kararları ve hakimin kanaati ile çıkmıştım.