İyi bir savunmayla davan kazanılmayacak bir dava değil. Özel mesajdan bana ulaşın. Durum ciddi.

Edit: Konuya ancak vakit ayırabildim. İşler biraz yoğundu. Bu hususta emsal mahkeme kararları var. Bahsi geçen şirket ne yazık ki bunu adeta bir gelir kapısına çevirmiş durumda, konuyla alakalı alakasız kim varsa haklarında şikayetçi oluyorlar. Savcı ve hakimler konu hakkında biraz bilgisizse ne yazık ki sanık ceza alıyor. Somut olayımızda izlenecek birden fazla yol var. Öncelikle arkadaşın burada anlattıkları değerlendirmemiz için bize yetmez. Mahkeme dosyasında ne var bunu bi görmemiz lazım. Eğer arkadaşların dediği gibi log kayıtları ortada yoksa, biraz rahatlayabilirsiniz. İşin içinden çıkması kolaylaşır. Eğer log kayıtları varsa bu sefer maddi gelir elde edilip edilmediği hususuna bakılmasını istemek gerekir. Sitede adsense vs. reklam olmadığını tahmin ediyorum, ayrıca zaten hitleri de düşükse herhangi bir gelir elde edilmemiştir büyük ihtimalle. Kısacası savunmanız önemli, iyi bir savunmayla bu işten kurtulma şansınız yüksek. Son olarak bu siteyi takip eden ve beraber çalıştığım çok avukat-savcı meslektaşım var
Saygılarımla.