Merhabalar. Wordpress aracılığıyla bir site yapmıştım. Sonrasında bu siteyi başka bir domaine taşırken bir hata bana müsibet oldu. Öncesinde böyle birşey yoktu. Hatanın tam olarak açıklaması bu " Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in D:\Home\fitdaysturkiye.com\httpdocs\wp-content\themes\flex-mag\content-partial.phpon line 120 "... Bu hata sonucunda FileZilla aracılığıyla content - partial. php dosyasına girip bu satırdaki kodları siliyorum. Sonrasında başka bir satırdan hata veriyor. Gidip onları da siliyorum. Bir türlü kurtulamadım. Yani siteyi taşımadan önce böyle bir olay yoktu. Site 2 güne yayına girecek. Lütfen bir yardımcı olun. İyi günler
Hata veren satırdaki kodları silerek sorunu çözmeye çalışmak mantıksız. Bu yaptığınız, arabanın şanzımanı bozulduğunda komple şanzımanı çıkarıp atmaya benziyor. Şanzımanı söküp attığınızda araba yürür mü?
Paylaştığınız hata mesajı da herhangi bir anlam ifade etmiyor. Sadece hatanın tipini anlayabiliyoruz. Tam hata mesajını ve hata mesajının verildiği dosyayı paylaşırsanız belki yardımcı olunabilinir. Yine belki diyorum. Çünkü temayı bilmiyorum ve nereden ne geliyor, ne gelmiyor meçhul. Hata ayıklama (debugging) gelişi güzel yapılabilen bir iş değil ne yazık ki. Yine de eğer basit bir hataysa ve komple temayı çalıştırıp hata ayıklamam gerekmeyecekse yardımcı olmaya çalışırım.