ce7in adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, o ülkenin ip numarasına göre siteyi yönlendiriyor. Blogger'da blog sahibinin ip adresi ya da lokasyonu önemli değil. Normal sitelerde de önemli değil. Ben bugüne kadar bu yönde bir avantaj ya da dezavantaja şahit olmadım. Eğer kastınız sitenin barındığı lokasyon ise evet bu önemli ama siteyi oluşturan kişinin nereden girdiği önemli değil. Siz isterseniz fizandan girerek oluşturun siteyi. Blogger yine ABD sunucularında barınacak. Alan adı yönlendirmesi de (.ru, .tr vs.) ziyaretçinin lokasyonuna göre olacak. Sizin burada bir belirleyiciliğiniz yok anlayacağınız.
Teşekkürler hocam bilgilendirme için, sağolun.

sitting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun bende senin gibi yeni blog sitesi açtım niche olarak.

Acaba daha önce açıp tecrübe sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa fikir verirse destek verirse seviniriz.
Niche olarak açmadım, normal paravan olarak yada hosting barındırmak adına açtığım sitelerim oldu. Hepsi ile ilgilenemedim adam gibi ama halen aylar önce kurup da adsense den geri dönüş aldığım sitelerim mevcut. Hosting olarak kullandığım bir sitem de tib yemeseydi eğer günlük 5-6k tekil hit, anlık 60-70 online olarak sorunsuz kullanıyordum. Blogger ile site açmak hobi oldu artık benim için seviyorum Hayırlı olsun siteniz umarım başarılı olursunuz.