Merhaba,
Kurumsal ve çok yüksek hitli bir sitede Nginx update edilmesi gerekiyor. Bu konuda yardımcı olabiliyormusunuz.
İşim bu zaten.
Ufak çaplı VPS / VDS sahibi arkadaşlar için fiyatlandırmamda bir düzenleme yaptım.
Ekonomi amaçlı uygun fiyatlı sunucu tercih eden arkadaşların, kurumsal optimizasyon fiyatları karşısında zorlanmaları sebebiyle, küçük VPS / VDS ler için yeni bir fiyatlandırma belirledim.
Bu işleme temel sunucu optimizasyonu diyebiliriz. VPS ve VDS ler paylaşımlı yapılarda olduklarından, onlara özel bir işlem yapılacaktır. Sunucu Optimizasyon paketindeki kadar detaylı olmayacak fakat yine load ve hız problemlerine faydası olacaktır.
Bu paketin fiyatı Sunucu Optimizasyon paketinin yarısı olarak belirlenmiştir.
Dileyen VPS / VDS Sahibi arkadaşlar yine Sunucu Optimizasyon paketinden yararlanabilirler. Bu çalışmanın etkisi daha fazla olacaktır.
Skype durum mesajında fiyatlar belirlenmiştir. Dönem dönem değişiklikler olabildiği için fiyatları ve hizmet ayrıntılarını burada belirtmedim.
Durum mesajından güncel çalışmaların bütçe takibini yapabilirsiniz.
Sunucu Optimizasyon paketini pahalı bulduğu için tercih etmeyen arkadaşlar, Temel Düzey, düşük konfigurasyonlu VPS / VDS Optimizasyon paketini tercih edebilirler.
Sorunsuz günler dilerim.
Yeni paket sadece paylaşımlı sunucular için geçerlidir. Dedicated Server ' lar için eski paket ve ücretlendirme geçerlidir.