FoRgEd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiyede Yaşayıp Aileden Zengin olmayıpta Gelecek kaygısı olmayan yoktur.
Türkiye'de aileden milyarder de olsan gelecek kaygın vardır. Ülkenin en köklü şirketinin sahibide olsan öksüz,yetim bir evlat olduğunu unutmayacaksın. Bakınız terör saldırısıyla hayatını kaybeden rahmetli Sabancı. Gerçi şunu da unutmamak lazım canlıların bu denli yüksek nüfus ile acımasız rekabet ettiği bu dünyada eğer güçlü topluluklara,devletlere ve kişilere güçlü kazanımlar sağlamıyorsan 11 Eylül, 15 Temmuz gibi acımasız terör olaylarında devletler-şirketler-terör örgütleri arası ekonomik,siyasi hamleler/çekişmeler/saldırı ve savaşlarda canın umursanmadan katledilebilirsin.

ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelecek kaygısı gütmüyorum çünkü kadere inanıyorum rızkımı veren Allah yiyeceğim lokma belli alacağım oksijen belli bu sebepten ötürü çok dert etmiyorum bırakın geleceği 1 saniye sonramızın garantisi olmayan bir hayatta yaşıyoruz. Onun için çok takmayın kafanıza.Ne bir fazla lokma yersiniz ne bir fazla oksijen yakarsınız yazılan neyse onu yaşarsınız.
Rızkı veren Allah, aklını kullanmayan toplumlara bela yağdıracağınıda söylüyor unutmamak lazım. Bu arada bizim sorunumuz tüm topluma has bir problem , bir kesime - parti seçmenine has değil.