Hocam aslında ben Admob alternatifi reklam firmaları arasında bir karşılaştırma yaptım.Eğer Admob'tan sıkıldıysanız veya ban yediyseniz alternatif neler olabileceği hakkındaydı bu konu.Lakin uzun zamandır Admob kullanmama rağmen en son hatırladığım kadarıyla Admob bile bu kadar vermiyordu.
Bu uygulamam için en son geçen sene Admob kullanmıştım fakat TBM oranları bu kadar yüksek değildi. Şuan başka uygulamalarda yine admob kullanıyorum ve aynı şekilde TBM bu kadar yüksek değil.Tabi bu noktada uygulamanın hangi ülkelerde popüler olduğu da en büyük etkenlerden biri.
Ama yine de Audience'in TBM oranlarında bu kadar cömert olması Admob'u bırakıp Audience'e bir şans vermeye değer diye düşünüyorum

Tabi yine de deneme yanılma yöntemiyle sizin hedef kitlenize göre en mantıklı reklam firmasını seçebilirsiniz.Hatta Audience+Admob yapabilirsiniz çok verimli olacağını düşünüyorum.
Yani demem o ki Admob kullanmak istemiyorsanız Audience'den başka kapıya gitmeyin

Canım Audience
Hocam öyle ballandıra ballandıra anlatıyorsun ki daha da merak ediyorum

Şimdi geçiş reklamı ben de 27 kuruşu banner 11 kuruş. 10 ar kuruş artar mı acaba?

Senin uygulama dünya geneli benim ki Türkiye olduğu için düşündürüyor. TBM sen de kaç Türkiye şu an ?