Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çay ocağı diyorum ben güzel minnak bir dükkan çeviri mümkünse kalabalık ve çay ocağı rakibi olmayan ihtiyaç duyulan bir yer.
Hanlardan birinin içide olabilir dükkanınız. Kiralar çok ucuz olur.
Sanayi tipi tost makinesi ve çay ocağı alırsanız. Birazda reklamla bir şeyler yapabilirsiniz.
Tabi sorunuzu genel olarak işler oalrak algıladım internet ortamı için soruyorsanız belirtmelisiniz.
Eskiden böyle deyince, insanlar dalga geçildiğini sanıyordu. Ama şimdi kesinlikle haklısınız. Yani güzel iş.
Ama şuan ki en büyük sıkıntı güzel bir yer ya da han bulamamak. Ne yazık ki iş hanları bile bu işlerde tekele dönmüş durumda. Eğer böyle güzel bir yer bulunursa, yapılacak ciddi bir iştir.
Konuyu açan arkadaşa bende bir tavsiyede bulunmak isterim...
Eğer reelde bir dükkan falan açmayı düşünüyorsanız KESİNLİKLE AÇMAYIN. Ne yazık ki, bizde dükkan açılış sırasında 2-3 bin lira gidiyor. En azından bir çiğköfte bayiliği alayım deseniz bile ne yazık ki elinizde ki tüm para gider ve iş yapamazsanız 15 gün sonra kapatırsınız.
Ama internet ortamı için bunu diyemem..
Youtube konusunda başarılı iseniz, güzel ekipmanlar kurararak bu işi yapabilirsiniz.
İçerik konusunda kendinizi yeterli bulduğunuz bir veya bir kaç alanda site açabilir ya da satılan siteler arasında geliri az ama sabit olan bir iki site alabilirsiniz.
Bitcoinin düşmesini bekler, düştükten sonra yatırır ve üç beş günde 1 bin dolar kazanırsınız... Pardon bu geçen hafta olmuştu ama ileride de olabilir.
Açıkçası elinizde ki para çok fazla değil. Ne tür işler yapmak istediğinizi söylerseniz burada ki arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaklardır.