nurettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en saglıklısı psikolojdan destek alman.
Alıyorum zaten hocam.

ondadokuz910 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok şey yapmak isteyenler genelde hiçbirşey yapamıyorlar. Bence en güzeli sana en basit gelen en kolay yapabilecek olduğun şeyi yapman. Ondan sonra zincirleme herşey peşinden gelecektir. Ama bunlardan önce vaktini harcayan şeylerden uzak durmalısın. Mesela bilgisayardan. Bir kaç günlük tatil ver kendine ve teknolojiden uzak kalmaya bak. Bak bakalım neler olacak.
Doğrudur zaten zamanımın çoğu siteye içerik hazırlamakla, r10'da yeni mesajlar bölümüne tıklamakla geçiyor. Tatile gitmeyi o kadar istiyorum ki anlatamam. Uzak doğu taraflarına, doğa ile iç içe olarak ve japon kültürünü yaşamak istiyorum. Malum şartlar el vermiyor. Ha maddi olarak çok şükür ben kendim bu yaşımda yapamasam bile, ailem yardımcı olur. Ama dil bilmeden, yol yordam bilmeden elin ülkesinde ne yapar insan

cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende zayıflamak istiyorum, fakat bu yazıyı yazarken bile koca bir waffle hayal ediyorum.. üzeri bol meyveli falan.. insan her istediğini yapsa zaten dünyanın bir anlamı olmaz.

Tavsiyem bilgisayar başından kalk.. git şöyle güzel bir hava al.. çocukların bulabileceği yerlere bozuk paralar sıkıştır sonra onlar bulana kadar bekle, bulsunlar seyret onları gözlerinin içindeki mutluluğu seyret..
sonra bulunduğunuz ildeki dershanelere, kurslara falan gidin soruşturun bütçeniz ingilizce öğrenmeye, grafik öğrenmeye yetiyor mu araştırın zaten unutursunuz o fobileri

Not: Yağmurda yürümek kadar güzel bir şey yoktur, bırakın yıldırımı sadece yıldırımdan ölen insanlar istatistiğini inceleseniz bile bu garip fobiden kurtulursunuz.
Bende bu yazıyı yazarken; yere düşmüş yaprakların oluşturduğu harika doğa manzarısayla yağan yağmura koca bir perde açıp, sıcak bir kahve içip, manzaraya bakarak internette sörf yapmak veya içerikler hazırlamak istiyorum. Lakin şartlar el vermiyor işte Kahve içsek panik atağı tetikliyor, huzursuzlanıp kaygılanıyorum. Yıldırım desen zaten sesi gelse salona fırlarım Dershane ortamlarından çok çabuk sıkılırım. Birşey katamam kendime birebir veya internetten öğrenmek daha uygun benim için.