Ekran kartı ile kazıp çıkartmaya yazık olur.
Her altcoin'in bir hikayesi var. Bu coinlerin kabul görmesi uzun zaman alabilir.
MusicCoin'e gelene kadar hikayesi daha önplanda olan başka Coinler var.
An itibariyle hangi coin için kazım yapmak gerekli işini en iyi burası gösteriyor.
https://whattomine.com/coins?utf8=%E...mmit=Calculate
Sayın adminim,yorum için teşekkürler. Eth ile ilgilendiğinizi biliiyor birçok kimse. Sizce ethereum 3 4 katı yukarı yönlü hareketli olur mu? Çünkü amacımız burada roi süresini minimize etmek.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kadim dostum Musicoin konu olursa 1-2 kelam ben yazayım

Musicoin proje olarak baktığınızda müzik sektöründe olması ve sanatçılara yaptığı ödemelerin fazlalığından dolayı her daim etkili bir proje sürekli etkinlikler yapıyorlar.
Fiyatının bu kadar dip olmasında BTC ani çıkışlarını çok ciddi etkisi oluyor.
Bu tür bir projenin birden ateşlenme ihtimali çok yüksektir. Bir tane ünlü bir sanatçı ile yapacakları etkinlik onları ayağa ateşler.
Reddit üzerinde bir yazışma olmuştu. Developerlardan birisi ucuz fiyattan musicoin topluyrmuş ve bunu token yakma etkinkliğine hazırlık dedikodusu vardı.
şuan fiyatı 0,00000158 BTC felan bunun uzun vade yatırımda en az ama az 350-400 seviyelerine geleceğinden çok umutluyum
2018 Ağustos ayından sonra musicoin üretimi durdurulacağından onunda ciddi etkisi olacağını unutmamak gerekr
Yorumun için çok teşekkürler abi.