Arkadaşlar sizleri toplamışken sorayım, macbook pro ile monitör kullanıyorum HDMI üzerinden fakat 2 sorunum var.
1. Ses kontrolünü ses tuşları ile ya da üstteki ses açma kapama yerinden monitör takılıyken yapamıyorum. Daha doğrusu sesi monitörün hoparlörlerinden alırken yapamıyorum. Soundflower kullan demiş internetteki herkes ama o da bi işe yaramıyor. Ses yükseltme düşürme yeri deaktif oluyor HDMI ile bağlantı olduğunda.
2. Monitör 1080p olsa bile sanki görüntüde bi bozukluk var gibi. TV'ye bağladığımda da aynısı oluyordu. patch-edid.ry diye bi script ile değişiklik yapıp apple'ın bizi thunderbolt ekran almaya zorlaması olayını aşma olayı var onu da yaptım fakat hala sanki şuan yazdığım yazının pixellerini görüyorum gibi oluyor.
Bu 2 sorun beni benden alıyor yeminle, Bootcamp tarafından Windows'a geçtiğimde görüntü de cam gibi sesi de dilediğim gibi kısıp açabiliyorum. OS X beni delirtiyor bu konularda.
@ruudler; @Empires; @Dbweb; @Spectral; @webster99; @by_karahan; @Coderca; @LinuxRoot; @HasanHuseyin; @wanted; @akimito;