UfLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
payoneer hesabımda 2 sene önce 2 bin küsür dolar para yattı. bizim memlket kücük bir yer atm lerde dolar yok tl cekeyim dedim 1.500 tl 1500 tl cekiyorum menüler yabancı neyse cektikce oğlana parayı veriyorum toplamda 7.700 para vardı 4 kere peş peşe 1500 cektim 5 inciyi cekiyordum baktım hesapta 800 kalmış 800 tl den fazla paramı kesmiş işin enterasan yani ilk önce paranı sterlinden dolara ceviriyor sonra doları tl ye ceviriyor. 2.000 $tek cekimde 36 dolar kesinti yapıyor. bunuda ankarada atm de cektigimde anladım doları cekmek için ankaraya gittim 300 yol parası yeme içme 400 tl 36$ atm kesti 1 günümden oldu gene geldi bana 800 tl ye hatta daha fazlaya geldi

1 kerede gene dolar cekiyorum 1.500 $ atm saydı saydı saydı parayı sonra parayı payoneer e geri yolladı atm de para yokmuş. hesabta bakiye kalmadı o günde söz vermiştim borclarım vardı adamlara yüzüm kara çıktı atm şubesine gittim bizlik bir işlem olamaz oradan cevap bekleyeceksiniz dediler. bu gibi sorunlar oldugunda bilginiz olsun türkiyede bir myhattap bulamazsınız işinizi payoneer le halledeceksiniz para 2 ay sonra hesabıma geri yattı 2 ay madur oldum.
Bu kart sadece ATM içini mi? Online alışveriş yapamıyor musunuz?