Adsense Onay Hizmetimiz Tekrardan Aktiftir. HİZMET ŞARTLARI GÜNCELLENDİ OKUMADAN İŞ VERMEYİNİZ.
Her türlü adsense onay işlemleriniz yapılmaktadır.
Free(ücretsiz) uzantılar ile ilgili işlem yapılmamaktadır.
Domain yaşı, eski veya yeni olmasının bir önemi yoktur çalışma yapılır.
İş yoğunluğuna göre işi aldıktan sonra aynı gün çalışmalara başlanır, (yoğunluğa göre bu süre uzayabilir bilgi alabilirsiniz)
3 Gün içerisinde onaya hazır hale getirilir ve onaya gönderilir.
1-5 Domain için onay ücreti 200TL
6-10 Domain İçin Onay Ücreti: 175TL
10 ve üstü domainler için fiyat alabilirsiniz.
İletişim Adreslerim: Skype Adresi TIKLA
Hizmet Şartları:
Çalışmamıza başladıktan sonra 2 kere RED yerse 25TL kesinti yaparak iadenizi gerçekleştiriyorum. Bundan önce çalışmayı sonlandırmıyor ve iadenizi yapmıyorum. (İadeyi istediğiniz taktirde yapıyorum, aksi halde onay alınana kadar çalışma yapılabilir)
2 Kere Red cevabı gelirse (Düşük ihtimal) bana bildirdiğinizde bilgisayarınıza Anydesk,Teamviewer programları ile bilgisayarınıza bağlanıp kontrol edip silmek zorundayım.
Kredi Kartı ödemelerinde komisyon sizin tarafınızdan karşılanmaktadır.
Multi hesaplardan dolayı onay alınamayan domainler için projeyi başarılı sayıyorum ve iadenizi yapmıyorum. Multi hesap olayı sonuçta benden kaynaklı olmayıp sizinle alakalı bir durumdur.
Multi reddi: Başka bir hesabınız var uyarısıdır.
Sadece Forum İçi Bir Kaç Referans
(Konuyu güncellerken forum hata verdiği için artık referans eklemiyorum yorumları takip edebilirsiniz)
3 domain onaylandı. İşinin ehli bir arkadaş.
2 adet adsense onay aldı hızlı onay için teşekkürler ...
2 3 günde onay alındı. Diğer domainler için de beklemedeyiz
Adsense onay alındı teşekkürler
1 adet adsense onay hizmeti alınmıştır domain onaylatılmıştır.
1 adet domain onayı alındı arkasından 1 tane daha gönderildi bol kazançlar
Onay alındı oldukça ilgili kendisi teşekkürler
Adsense onayim gelmis kendisine ve ilgisine cok tesekkur ederim
Birçok kişiyle çalıştım fakat hiçbiri onay alamadı domainime.. Arkadaş 1-2 gün içerisinde onay aldırttı tebrik ediyorum. Eline sağlık
Arkadaş ile çalışmamızı tamamladık. Gerçekten çok kısa zaman içerisinde onayı almamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum
24 saat te onaylanmadı, 14 saat içerisinde onay aldı valla helal olsun, hakkını veriyor. R10 da tek diyebilirim ADSENSE ONAY da
Bir adet başvuru yapıldı ve hemen arkasından 2 günde onaylandı.
teşekkürler.
Başka onaycı diye geçinen arkadaşların 1 aydır onay alamadığı bahane uydurduğu siteye 1 günde onay aldı. Teşekkürler
3 domain için çalışma yapıldı ve onay alındı. kendısi dürüst biri
1 adet daha domain onaylandı; Recep üstadın ilgisi, sabrı, dürüstlüğü ve çabası sayesinde. Kendisinden hizmet almaya başladığımdan beri adsense onayları problem olmaktan çıkmıştır. Kendisine çok teşekkür ederim. Daha nice hizmet çeşitliliğinde kendisini görmeyi diler, en içten başarılarımı dilerim.
3 domain için çalışma yapıldı ve onay alındı. kendısi dürüst biri
1 adet site için anlaşıltı ve onay alındı. İlgili bir arkadaş.
Hizmet alındı.
teşekkürler.
2 domain onaylatıldı, 1 domain içinde beklemedeyiz. ilgisi için teşekkür ederim
Bir site için daha onay alınmıştır
Daha önce başvuru yapılan domain ile 2 kere red yenmişti.(Kendim tarafından) Arkadaş siteyi düzenledikten sonra 24 saat içinde onay aldı.
Teşekkürler
Bir adet başvuru yapıldı ve hemen arkasından adsense onaylandı. Çok ilgili ve yardımsever bir hizmet sağlayıcısıdır.
Güvenebilirsiniz.
Saygılarımla
Daha önceden onay için çok kez uğraştık ama olumsuz cevap gelmişti. Yaptığımız işten dolayı onay alması zor olan bir adsense hesabı için domain onayı aldı. Biraz uzun sürdü ancak hesabımızdan kaynaklı olduğunu biliyoruz. Normal hesaplar için 1 gün gibi kısa bir sürede onay aldığını gördüm. Tavsiye ederim.
3 domain için anlaşıldı 1 tanesinin onayı geldi diğerlerini bekliyoruz işinin ehli bir arkadaş işini takip etmesi ayrı güzel.
Teşekkürler kardeşim..
Çok ilgili tecrübeli bi arkadaş herzaman yardımcı oldu 24 saatte onaylandı teşekkürler
1 adet domain onaylatildi. Teşekkürler
24 saat olmadan Almanya adsense onaylandı, düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
1 günde onay aldı. Teşekkürler.
Kısa sürede onay alındı teşekkürler
Daha önce başka bir arkadaşla onay için çalıştık fakat 15 günde onay alamamıştık. Bu arkadaş 3 günde onay aldırdı. Teşekkürler.
24 Saat bile geçmeden Adsense onayımızı aldık. Kendisi çok iyi bir arkadaş herkese tavsiye ederim.
1 adet domain için çalışma yapıldı. Dün akşam üzeri 15:00'da başlandı bugün sabah 11:00'da onay aldı domain. Karşısına çıkan engelleri çözebilecek nitelikte, insan ilişkisini bilen bir arkadaş. Daha çok çalışmak dileğiyle +++.
2 site onayını halletti saolsun, iyi niyeti ve ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ederim.
Yeni domainlerde devam edeceğiz inşallah kısmet olursa.
Arkadaş gayet ilgili,hoşgörülü, sabırlı, güler yüzlü tabiri caiz ise "Esnaf "gibi adam.Adsense onayımı aldım.Başarılar.
Adam Gibi satıcı işinin ehli gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
dün bir anlaşma yaptık 24 saate %100 onay gelir dedi arkadaş 15 saatte onay geldi işinin ehli ilgili arkadaş öneririrm teşekkürler
ilgili samimi ve işinin ehli.yaklaşık 24 saatte adsense aktifleşti teşekkür ediyorum
1 adet hesap için anlaşılmış ve kısa sürede teslim edilmiştir. Hızlı ve ilgili bir arkadaş çok teşekkür ederim.
Sorunsuz ve hızlı bir şekilde adsense hesabını teslim etti. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yardım sever ve hızlı bir arkadaş. 1 adet hesap aldık inşallah 2. hesabı alacağız.
Asımcan Caga(Forum Dışı); adlı üyeden alıntı:
Gökhan abimin önerisiyle birlikte 1 adet hesap alındı teşekkürler
Gökhan Yıldıran(Forum Dışı); adlı üyeden alıntı:
+5 adet hesap alındıı güvenilir ve ilgili bir arkadaş adsense ihtiyacı olanları düşünmeden yönlendiriyorum
Adsense alındı, çok ilgili, tavsiye ederim.
Ellerine sağlık kardeşim. Sonunda adnenseye kavuştum
Bir hesap da başarıyla bana alındı tesekkur ederim����
2 tane hesap aldım. Hocam sağolsun her konuda yardımcı oldu sabırla bütün sorularımı yanıtladı. Kendisine sonsuz teşekkür ederim. İnşallah tekrardan ticaret yapabiliriz.
1 adet hesap alındı, yaklaşık 1 günde teslim aldım gayet ilgili birisi çok teşekkürler.
Adsense hesabı 1 günde teslim edildi çok hızlı sorunsuz alışveriş oldu Teşekkür ederim.
Adsense hesabı hızlı bir şekilde aktif edildi. Teşekkürler.
Benim bilgilerimle hesabı kısa sürede onaylatıp teslim etti arkadaş. Teşekkürler
Arkadaşla bir hesap için anlaştık başarılı olursak devamı gelecek.
Adsense onaylatılmıştır.Tşkler tavsiye ederim.
Hesap alındı. Sorunsuz ve ilgili, teşekkür ederim.
Kendi adıma bir adet adsense hesabı alındı. Düzgün ve temiz çalışan bir arkadaş. Her şey sorunsuz yürüdü.
1 adet hesap alındı teşekkürler.
1 Adet sipariş verilmiştir
açtığımız hesaba 2 gün içinde onay alındı. Normalde 1 gün içinde gelecekti lakin haftasonu yolladığımız için 2 gün olmuş oldu Teşekkürler
adsense hesabı sorunsuz bir şekilde teslim alındı. teşekkürler
Adsense hesabı onaylatıldı sorunsuz güvenilir hızlı iş oldu teşekkürler.
kendi adımıza bir ad. hesap alınmıstır.