Üzülerek söylemeliyimki başlığa kanıp yorum yaptım paylaştım vs asla lafı olmaz. Bugün gelen kargoya 18 tl ücret ödedim. Almayacaktım fakat konu sahibinin eksik bilgilendirmesi sonucu 13.90 (kargo bedava olan ürünü) 18 tl kargo ücreti karşılığında aldım. Yani durduk yere zarara girdik yanlış bilgilendirme sonucu. Bu konuya moderatörlerin el atması gerekiyor.
kimseye bilgi konusunda cevap vermemezlik yapmadım. Konuyu tam olarak okumamış olabilrisiniz. Sabredip iki gün beklemiş olsanız toplu olarak kargo gönderiminden dolayı sizede indirimli gelecekti. Zaten şöyle bir mantık var, bedava olan üründür bu ürünü aldınız şuan bu ürünün değer 30 tl fakat bunu kimse söylemiyor. bugüne kadar toplan 54 adet gönderdik bir kaç kişi dışında herkes aslında promosyon olan ürünün değerini bilip teşekkür etti fakat bir kaç kişi kendi sabırsız davranışlarını bize mal ederek yok modorötörlere şikayet ederler yok konu banlanmalı, diyerek konuyu sabate ediyorlar.
Bedava olan bir ürünün kargosunu bedava beklemekde ayrı bir düşünce ofisimiz adresimiz belli gelip elden alabilinir ki zaten bir kaç kişiye ben bunu belirttim elden gelen alan oldu veya benim elden teslim edeceğim kişiler var. Sırf bu yapılan şikayetlerden dolayı konuya ilgi bitti normalde Türkiyede kargo ücretleri maksimum 10 tl size gelen kargolar benim tarafımdan acil olarak gönderildiği için bu şekilde. Kargolar gelmeden önce hani bizim ürünler diyerek şikayet ediliyor. daha bismillah 2 saat olmuş ekran görüntülerini göndereli adam sanki milyarlar ödemiş gibi hemen özelden kargo takip no istiyor. bunlardan birisi de sizsiniz konuyu belki sizde şikayet ettiniz bunun bedelide bu acil kargo ile gönderilen kargo ücreti.