Dışarıdan bakınca iyi para var gibi duruyor
aynen hocam ıyı para var gıbı gozukuyor
servis şöförlüğünü bilmemde uber tarzı hizmette çalışanlar belini doğrultuyor. Bir araç satın alıp, yarı vip tarz hale getirebilirsen, turist taşırsın, uygulamadan müşteri bulursun, anlaşmalı, kına,düğün aktivitelere felanda extra çalışırsın. bence bunu araştır.
hocam onuda arastırdım. servıs soforlugu kadar pek bı para bırakmıyor ha bırakan yerler var havaalını gibi mesela ama oradada rant var
J plaka alcan 100 binden basliyor.100 binede minibus alicaksin.Src de lazim tabi.sicilin temiz olmali.
suan plaka onemlı degıl bılgısını aldım mınıbusunun olması tasıma kartının olması ve mınıbus yasının 5 seneyı gecmemesı lazımmıs
Tek kelime hiç bulaşma.
Kasko trafik sigortası koltuk sigortası mazot içeride kalan para falan filan zaten elinde birsey kalmaz birde 2 senedir plaka durumları var yol belgesi alman için üç harf aralığında plaka tahtidi lazım oda epey tutuyor alması mesele o harf dışında plakan varsa suan çalışırsın ama ileride sıkıntı olacak
Gibi gibi gibi.
hocam 0 2017 model crafter aldı adamın bırı bugun tanıdık bı galerıden ıcı dızayn edılmıs sekılde ve plaka 34 VZ ilee baslıyodu. kaskosu 1600 tl tuttu 138 bınlık kasko yaptılar trafik sıgortasıda 3400 tl tuttu. soforle uzun uzun konustum nedır ne degıldır falan dıe normal plakalar lada tasıma belgesının alındıgını ortalama ucretinin 15 ila 18 bın arasında oldugunu ve plaka durumununda 1 yada 2 sene ıcınde netlesmesını belkedıgını soyledı bende tam emın olamadım yanı o konuda