ice2berg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hitler sistem den gelyor dediniz. bu sistemin patlama ihitmali varmı.?
2 yıldan fazla süredir bu sistem üzerinde çalışıyorum şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sistemin patlaması için platformun radikal değişiklikler yapması lazım. bu gibi değişikliklerde de gerekli tedbirin alınması zor değil (benim açımdan)

örnek vermek gerekirse hitler twitterden gelecek facebooktan gelecek sözlük sitelerinden gelecek vb sistemlerden mi bahsediyorsunuz.
Google yönlendirme trafiğinden bahsediyoruz. Burada twitter, facebook gibi sosyal paylaşım siteleri veya herhangi bir diğer üçüncü taraf internet sitelerinden bahsedilmiyor.
ayrıca seo yapmıyorsanız 60 gün yada daha az bir süreyi neden beklemiş oluyoruz. sonuçta hazır bir sistem var o sistemi uygulayarak anında hıt gelmesi gerekmiyormu?
Hayır hazır bir sistem yok. tamamen kendim sıfırdan ve yeniden kuruyorum. Burada belirli bir hazırlık süreci var bu süreç içinde yazılımsal hazırlıklar da bulunuyor. Ayrıca belirli bir onay süreci de var bu nedenle de 45 ile 60 gün arasında süre veriyorum. Bu süre azami süredir 20 gün içinde de tamamlanması mümkün ancak herhangi bir karmaşa veya kafa karışıklığına mahal vermemek için azami süreleri konuya yazdım.
daha önce 3 adet newsli sitesi aldım yönettim ama hepsinin ortak bi sonucu oldu: hşitlendiremediğim için tekrar sattım. . fiyat uygun olsaydı sıfırdan site kurup çalışmak isterdim. yanlış anlaşılmasın pahalı demiyorum belki emeğinize göre az bile kalabilir bilemiyorum ama çift haneli ücretler malesef uygun değil bana. ama konunun takipcisi olacağım belki biryerinden bizde faydalanırız. alan arkadaşlarda sonucu yorum yaparsa cok seviniriz.
iyi çalışmalar