Zamanında profil kasmak için aldığım Followliker Instagram Edition (
Unlimited) lisansımı devrediyorum.
Program ile neler yapılabilir diyenler için saymak yenine link vereyim,
https://goo.gl/VkgxXT benim en sevdiğim özelliği zamanlanabilir post. Nasıl kullanacağını kurcalayarak değil, okuyarak-izleyerek öğrenmek isteyenler için dökümanlar da mevcut.
İstediğiniz kadar profil ekleyebilirsiniz. Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve kesinlikle hesap kapanması, spam gibi sorunlar yaşamadım. (tabiki instagram limitlerine göre hareket edeceksiniz)
Piyasada gördüğünüz, hergün yeni sorun veren, hesapları spam eden programlarla karıştırmayın, bu alanda yıllardır 1 numara olan bir yazılım zaten bhw gibi forumlara giriyorsanız görmüşsünüzdür, sürekli güncellemeler geliyor, yarı yolda bırakma, ticketlara cevap alamama gibi bir konu asla yok.
Neden satıyorum? - Instagram işlerinden tamamen çekiliyorum, sıkıldım. Boş duracağına işine yarayacak birileri kullansın.
Şuan lisans site fiyatı
376TL
İstediğim ücret :
200TL Enpara-Teb alan kişi biraz instagram işlerinden anlıyorsa 3 ayda parasını çıkarır. (bayan profil dönüştürme vs.)
Edit: Aylık ücreti fln yok. Ben 2 sene önce aldım bu lisansı ve beni kapsamıyor. Alacak kişiye herhangi bir aylık ödeme yapmayacağını garanti ediyorum.