Erkek olsun kadın olsun bazı insanlar fingirdemeye meraklıdır ruhu karakteri böyledir sakinliği sevmez. Seni ya da etrafındaki insanları tenzih ediyorum. Şahsa özel mesaj kaygısıyla yazmıyorum yanlış anlama.. Şimdi o kadar kavga gürültü olmuş. Şu saatten sonra ne değişecek??? 2-3 gün sonra yine tütüne alkole boğulup asabını bozacaksın. Kadının erkeğin bu kadar sosyal ağlarda yayılmasına karşıyım. Senin amacın nedir kardeşim? Hobin yok mudur; sevdiğin bir yazar, hayatta amacın yok mudur nedir yani? Dudak büzüp foto paylaşan yığınların arasına karışsan bu sana ne katacak? Bu hayat geçici kardeşim.. Al fırından sıcak ekmeğini, yap çayını uzat ayağını güzel de bir film bul bırak bu "o bunu dedi buna döneyim mi işlerini" kendimi de eleştiriyorum. Kendime de yazıyorum ilişki yaşam koçu değilim. Gel demek kolay git demek zordur. Şimdi yine de yeniden başlamak istiyorsan kesin kati kurallar koy diyeceğim ama güven gitti mi bir daha da gelmez.. Bak ben bile iki satır sözüne nasıl sapıtıp karıştırdım ve upuzun yazdım. Seni düşünemiyorum bile.. Allah akıl sağlığını korusun kardeşim. Bir başka sorunun da görüşmek üzere... Selametle..