Linklerinizi kontrol etmenizde fayda var. Söz gelimi ben bir domain almıştım, Ege üniversitesinden bir kaç araştırmaya konu olmuş ve domaindeki site örnek gösterilmişti. 3 tane organik edu backlink'i havadan almıştım. O nedenle hepsini bir kenara bırakın düşüncesi yanlış olur.
teşekkürler yanıtınız için hocam
ingilizce dekorasyon sitesi açtım. içerikleri archive.org dan bulup yeniden ekledim. çok uğraşmadığm için pek verim alamadım.
türkçe bikaç sitede denedim. sadece birinde başarı yakaladım. linkleri çok kuvvetliydi. hiç bi sitede reddetme yapmadım. olumsuz yanı, fazla sayıda kırık link oluyor.
eski linkleri yenilerine yönlendirmediniz mi hocam kırık linktekileri?
siteyi daha önceden kullanan 100 lü bi forum tanıtım almış sanırım birsürü forumda linki var güzellerde var kötülerde tek tek ayıklayıp engellemek mi dogru olur yoksa iyi kötü demeden direk uçurmak mı kararsız kaldım. Birde bu google webmaster tools sadece link verilen yazıları gösteriyor bu siteleri bi yerden görebilir miyim? ahrefs başka moz başka diğer link tarama siteleri başka link çıkarıyor işin içinden çıkmak zorlaşıyor. Webmaster toolstan linkleri görebileceğim bi bölüm var mı acaba?