FahrettinKilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seo ve reklam ile gelirini katlayabilirsin.
Ne tür bir seo tavsiye edersin hocam? Seo konusunda bugüne kadar ne yaptıysam hiçbir yararını görmedim aksine hep zararını gördüm. Bir keresinde burada 100.000 görüntüleme binlerce satış olan bi paketten güvenip bende alayım dedim 2 hafta sonra site aramalardan kayboldu. Gelir de bu sefer arttırayım derken 0'a düştü. Ağzım yandı çok yani seodan, hiç güvenemiyorum.
Ayrıca reklam düşünülebilir bir şey evet ancak benim gibi atıyorum genel blog sitesinden gelir sağlıyorsan, hangi konuda reklam vereceksin ki
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşın birisi ilk ödeme ile kıymalı pide yaptırmış resim atmıştı aklıma o geldi mideye yatırım

adsense den gelen para içeriğe yatırılırsa katlanır bunun dışında hiç bir şekilde katlanmaz.
Bu konuda da bir türlü kendimi ikna edemiyorum. Atıyorum makale satın alarak veya yazdırarak bir fayda sağlanabilir mi? Bir de örnek olarak ben oturdummu min 1000 kelime, 5-6 resimli videolu falan makale yazıyorum. Yani benim yazdığım bir makalenin aynısını yazdırmak diyelim ki 15 liraya patlıyor. Günlük 15 liradan aylık adsense den kazandığım paranın 2 katı yapıyor Değer mi?