Burhan_957 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende yerel rehberim ve boş vaktim olduğunda gittiğim mekanları puanlayıp yorumlamaya çalışıyorum. Bence böyle birşey yapmak Yerel Rehberler programının mantığına ters düşüyor. Çünkü programın amacı yerel rehberin lokalde gittiği, bildiği, tecrübe ettiği mekan ve yerleri yorumlayıp puanlaması üzerine çalışıyor. Böyle bişey yapmak bence hem o işletme veya mekan hakkında bilgi edinmek isteyen kişiyi yanıltmak olacaktır. Google Map Maker da benzer sebeplerden Türkiye'deki kullanıcılara kapatılmıştı (Şuan tamamen kapatıldı).
1. Google map maker şuan her yerde kapalı.
2. Google business servisinde çalışan birisi ile diyalog ettiğimde yorum almalarınız da bir sakınca yok gibisinden konuşma yaptı bana. Yani olayın aslı şu ben nikah şekeri satıyorum, eğer müşterileri mağdur eden birisi isem senin kalkıp bana yorum yapman adil olmaz çünkü referans oluyorsun. Ama gerçekten hizmeti kaliteli veren birisi isem, benden ürün almasan da hakkımda görüş belirtebilirsin. Bu adildir, çöünkü beni tanıyorsun ve yaptığım işi biliyorsun. R10 daki yprumlaşmalar ise risk ve vebaldir. Ben de bu vebal ve riske giriyorum ve oldukça zevkli

Yorum yapan yorum yapılır : https://www.google.com.tr/search?q=i...hrome&ie=UTF-8