Wordpress sitemde ve wordpres ile ilgili tüm sorunlarımda süreklş çalışabileceğim, üzerine basarak söylüyorum aksi olması halinde şikayet konusu açacağım. Çünkü sağlıkla alakalı bazı sıkıntılarım var, zaman çok önemli benim için. DÜRÜST, AKLI BAŞINDA, İŞİNİ PROFESYONEL YAPAN, BAHANE ÜRETMEYEN, SKYPE ÜZERİNDEN ULAŞABİLECEĞİM, İŞ AHLIKANA SAHİP, SORULAN SORUYA CEVAP VERME NEZAKETİNE SAHİP, BURHU HAVALARDA OLMAYAN uzman wordpress yazılımcı aramaktayım. Uzun vadede çalışmak istiyorum şayet böyle birisini bulabilirsem. Kimseden beleş iş istemiyorum hakkı ne ise verilir. Amme hizmeti yapıyormuşcasına yaklaşımda bulunanlar lütfen uzak dursun. Şu an için sitede yapılmasını istediklerim şunlar ;
1- Site yemektarifleri sitesi. Site içi arama detaylı arama haline getirilecek malzemeye, yazara vs. göre
2- Ana sayfa üste ve site arka planında reklam alanı eklenecek
3- Sitenin seosu düzenlenecek, google da index alması çok yavaş. All in seo eklentisini kullanıyorum. içerik girilirken all in seo alanları otomatik doldurulacak.
4- Eklenen içerik google submit e gönderilecek
5- Mobil görünümde bazı düzenlemeler yapılacak
İletişim için pm atabilirsiniz ve ya emphatic.emphatic skype adresimi ekleyebilirsiniz.