Btcturk ile bitcoin alıp blockchain'den cüzdan açarak oraya atabilirsiniz. Bence en güvenlisi ve birçok güvenlik protokolü bulunan cüzdan blockchain
https://blockchain.info/tr/wallet/#/
Hakkında baya olumlu yorum var. Kesinlikle listemde hocam. Soğuk depolama yapmayı planladığım için ana birikimi değilde sağdan soldan alma gönderme/ ödeme işlemleri için kesinlikle kullanmayı düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim r10+ verdim

.
sürekli al unut yapacaksani ledger donanım cüzdan almak daha mantıklı, uzun vadeli düşünüyorsun; en güvenlisi ledger donanım cüzdan. Alımıda koinim'den sakın yapma, paribu olabilir, gönderim maliyeti diğerlerine göre daha düşük.
Ledger` i birikim arttıkça daha sonradan alabilirim. İlk önce BTC işine iyice ısınmam lazım. Şu an al unut yapmak için Electrum Cüzdan gözüme güvenli geldi. Electrum hakkında fikriniz var mı ?
Yorumunuz için teşekkür ederim. r10+ verdim.
Al unut yapacaksan Blockchain Wallet - Jaxx
Al sat yapcaksan Paribu - BTC Turk
Yabancılarda Bitrex - Bitfinex
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. r10+ verdim.
al ve unut rakamlarını çoktan aştı bitcoin şu an al ve aklın fikrin onu takip etmek olsun aşamasında
Hocam internette araştırdığım yerlerin çoğunda böyle imalar var fakat ne zaman böyle denilse BTC daha da tırmanmış

Yorumunuz için teşekkürler. r10+ verdim.
Şuan için Bitcoin keriz avıdır. Yakın zamanda 5000$ seviyelerine düşecek ve tekrar yükselecektir. Benim tavsiyem 5000$'a düşmesini beklemeniz yönündedir.
Yorumunuzu dikkate alacağım teşekkürler. R10+ verdim.