elimde bi script var ve scriptde işime yarayacak olan bi özellik eksik.bu eksik olan özelligi ekleteyim dedim ama aylardır 25 civarı arkadaşla görüştüm,kimse ekleyemedi.kimisi dedi çok üst düzey kodlama var ben bunun altından kalkamam,kimisi dedi adam (scriptin yazarı yani) çok karışık bi iş yapmış bunla ugraşamam,kimiside scriptin 4-5 katı degerinde para istedi bunu yapmak için.sonuç olarak kaldık öyle tabi,eklenecek olan özellikte şu dizi/film sitelerindeki part özelligi bu arada.
sonra geçen ay bi arkadaş bu konunun linkini attı,kimsenin yapamadıgı bişey varsa bu adam yapar git ona sor dedi.konuya baktım fakat mesajları filan okumamıştım.konu sahibinin bi mesajı dikkatimi çekti.sürekli olarak kimsenin yapamadıgı işler için gelin bana filan diyordu,dedim bu adam bu işi yapsada kesin çok para ister hiç ugraşmayayım en iyisi

bikaç gün öncede sitede dolaşırken bu konuya girmişim,son sayfadaki mesajları okuyunca baktım fiyatlar uygun,kimsenin yapamadıgı işleri yapıyor filan denmiş.ilgimi çekti tabi ve tüm konuyu baştan sona okudum,sonrada arkadaşa mesaj attım.skypeda görüştük ve durumu anlattım,scripte baktı,fiyatta anlaştık,yaptı ve teslim etti işi güzelce.keşke geçen ay gelseymişim dedim sonrada kendi kendime

kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.son derece ilgili,bilgili,para konusunda korktugum gibi yüksek fiyat çıkarmayan yani yaptıgı işin hakkını veren bi arkadaş.yaptıgımız işden kesinlikle memnun kaldım