150 tl günlük gideri olan arkadaş emlakçıymış onun benzin gideri telefon görüşmesi gideri falan vardır.
ben zaten kendi giderim 150 fakat doğru düzgün bir iş yapacaksanız minimum 100 gider dedim. bugün sadece muhasebe, bağkur veya SGK + kira desek yinede günlük 60-70Tl gideri çıkar. Ya işi yaparken vergiden kaçacak, geleceğini düşünmeyip sigortasız iş yapacak ofis diye de ayak üstü olmayıp binanın 5. katında 20MT Bir odacık tutup masrafını kısacak o zaman günlük 15de olur da bence pek uygun olmaz..
Dediğim gibi hiç yoktan 1 yıllık iş yapamam gözüyle sermaye ile işe giricem.Benim burda öğrenmek istediğim para pul işleri değil ne yapabilirim,nasıl yapabilirim,yapsam devamı olurmu.
bir yıl iş yapmadan geçinirim diye gözünüz kesiyorsa hiç korkmayın yapın. ben işe başladığımda şöyle düşünmüştüm o zaman kendi ofisim değildi.. 2011 Yılında 90TL faturalı hatta geçmek zorunda kalmıştım paketim yetmiyordu bu faturayı nasıl ödeyecem kazanabilirmiyim yaptığım işle falan demiştim, elhamdurillah bugün ufakda olsa ortağımda olsa inşaat da yaptım.