Merhaba arkadaşlar senelerdir iş değiştirmekten,başkasının himayesi altında çalışmaktan sıkıldım.Kendi bölümümü sevmediğimden okulu bitirmedim.Üniyi bitirsem dış mimar olucaktım.Ama bölüme başlarken bile istememiştim.Neyse kısa kesicek olursak bilgisayarı çok sevdiğimden işyeri açmak istiyorum,hiç yoktan denemedim demek istemiyorum.
Ama ne üzerine açayım bilemiyorum,web site işleri,web tasarım,diğer tasarım işleri üzerine günde 3,4 tane web sitesi işi geliyo 1 haftamı alıyo tanıdıktan geliyo diye 500 tlye yapıyorum,firmalar için sağdan soldan iş yeri aç devamlı müşteri yönlendiririz diyolar.Ofis kiralasam dediğim gibi site işleri tasarım işleri falan yapsam yeterli olurmu?
Yoksa Dükkan açıp bilgisayar parçaları vs. satışı yapmak yanında işte diğer ivır zıvır işlerde yapılabilir,ikisi arasında gidip geliyorum.Tamamen bilgi almak amaçlı açtım.Hangisini açmalıyım veya açmamalıyım.Yardımcı olursanız sevinirim.Ama olmasada hiç yoktan içimde kalmasını istemiyorum,yaptım ama olmadı demek istiyorum.