myqatsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi sektörde sıkılmadan 500 kelime yazabileceksen o sektör...
Bence A..B.C.. sektörü olmalı

Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
önemli değil hocam direkt buraya yazdım konu sahibinin affına sıgınarak başka gerek duyan arkadaş var ise, oda faydalanması için.
karatay diyeti yaptım hocam, fakat önermiyorum. çünkü kiloyu verdim fakat hızlı geri aldım. şok diyetlerden uzak durun. diyetisyene gittim ve bana aslında en önemli şeyi gösterdi kalori bazlı zayıflamayı. vucud kütle endeksinizi ve ideal kalorinizi belirleyin(günlük aktivitenizi hesaba dahil etmeyin o bonus olsun) ve üçgen yapın en yüksek kaloriden gün gün düşerek gidin. ideal kilonuza kadar sürdürün. sadece altın nokta şu bazen yavaşlama yada durma olmaması adına haftada bir veya 10günde bir en üst kalorinize yakın bir beslenme uygulayın diyet dışında. bu şekilde kilo verdim geri almıyormusunuz alabiliyorsunuz ama çok ekstrem şekilde beslenmeniz ve uzun sürede karatayda ben 1 haftada geri aldıgım kiloyu bu şekilde verdiğimde 1-2 ayda alıyorsun. kafanıza takılan birşey olursa pmden yazabilirsiniz.

dediğim gibi sadece kendi fikrimi belirttim. umarım gonlunuzdeki meblağyı kazanır başarısınız hocam. herşey gonlünüzce olsun.
Çok teşekkür ederim hocam Insallah cümlemiz