DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hacı orada yanlış düşünüyorsun
Ben şahsen 4 yıldır adsense satıyorum en düşük adsenseyi 2 bin tl verdim oda 1.5 yıllık vardı yoktu
Elinde adsense olanlar çay çorba parasına satmasın dahah iyi fiyatlara satsın hatta zorlasalar satarlar
Şuanda adsense arayan kişi o kadar çok ki r10 dışı filan
Bugun almasa adam yarın elbet alacak o adsense çünkü bekle bekle nereye kadar
adamın sitesi hitli en az 10k bir yıldır ugrasıyor zarar zarar ustune site yatıyor ne yapacak basacak parayı alacak ucuz satan arkadaşlara önerim adsenselerini değerinde satın
1 İLE 2 YIL ARASI 2 BİN TL
2 İLE 4 YIL ARASI 3500 TL
4 YIL VE ÜZERİ 5K AŞAĞI SATMAYIN
ÖZELLİKLE TR ONAYLI ÖDEME ALMIŞ İSE EN AZ 1 YILLIK İSE 2 BİN TL AŞAĞI SATMAYIN DURSUN ELİNİZDE EMİN OLUN KESİNLİK O FİYATA SATACAKSINIZ
bu şekilde para kazanmak güzel sanırım.
ya hacı bende 1 t para kazanmış adsense hesabı var şimdi bu hesaba 50 bin tl paramı çekmem gerekiyor yemin ederim 15 kişiye bedavadan adsense hesabı aldım. illa sizlerin yolunu açmak için ucuk rakamlarda paramı isdemek gerekiyor hadi sen adsense hesabı almasını biliyorsun alıyorsun bir şekilde kusura bakmada bilgisi olmayan insanın ne günahı var? 300 500 liralık bir hesaba hakkı bu sende 10 binlira isdeyip kolay yolldan para kazanmak güzel geliyor sanırım.
birde acayip acayip konular açılıyor yok eski hesaba bişey olmazmış alayı hikaye benim 2 tane eski hesabım gitti sahte tıklamadan.

milletin günahına girmeyin satarsınız 5 bin tl den hesap yarın banlanır yediginiz küfürün hadi hesabı olmaz. birde bir konu açmışsın. ömür boyu kullanabileceginiz hesap diye bunun garantisinide veremessin. satıgın hesap sende iyi biliyorsunki sattıgın kişiye ait degil hesap ömür boyu sana ait isdediginde geri alma şansın var.