savunduğunuz şey nedir.
Devletimiz dik duruş sergilemiştir. karşı tarafın umrunda değil demeye getirmişsiniz. Yaptırım oldu ki geri adım atıldı ve şartlar yerine getirilecek denildi.
Bu akşam Btk başkanı açıklama yaptı 'İyileştirmeler yapıldı, biz de önerilerimizi sunduk'
Dik duruş nedir bilmiyorsunuz sanırım. Savunduğunuz şeylere dikkat edin.
yeni kurulan ZART terör örgütü hakkında Türkiye ile yaklaştı diye başlık açtığımda Türkiye bunun olmadığının kanıtını mı gösterecek neyi ima ediyorsunuz alenen PKK sempatizanlığı yapıyorsunuz dikkat edin sözlerinize.
Öncelikle kimi neyle itham ettiğinize dikkat edin. Konu pkk bile değilken konuyu buraya getirmeniz kadar saçma bir şey yok. Vikipedi'den pkk'ya bağlanamanız da en ilginç kısmı zaten. Ya okuduklarınızı anlamıyorsunuz ya da farklı bir şey konuşuyoruz. Yazdığım mesajları tekrar okursanız "Vikipedi yazdığı şeylere kaynak verir" "Eğer bu kaynak yoksa bu konuda itiraz son derece haklıdır" "Eğer ki kaynak varsa bu kaynağın yanlışlığı kanıtlanmalıdır" diyorum.
Bu sözlerimden pkk'yla ilgili bir şey çıkarmanızdan çok üzüldüm. Ben bilginin özgürlüğünden yanayım. Lütfen bir daha insanları şerefsizlerle aynı kefeye koymadan bir daha düşünün.