Universite zamani 2 kere gittim.. 1- Destin / Florida, 2- Dallas / Texas.. Work and Travel olayinda en zevkli is bence su parklarinda can kurtaran olarak calismak.. benim gittigim zamanda bir cok arkadasim gitti.. kimisi ev tasima isi yapti, kimisi otelde calisti, kimisi alaskada balik ayikladi vs. aralarinda tek eglenen ve ingilizcesini gelistiren bendim.. alaskaya giden para biriktirmis, harcayacak yer yok, gun yuzu gormemis bir daha gitmem diyodu.. digerleri desen hayattan bezmisler

ben inanilmaz eglendim.. maddi yonden beklentiniz cok olmasin cunku WAT ile amerikaya gidenlere asgari ucret veriyorlar.. parayi tl ye cevirdiginizde cok fakat 3 ay orada yasayacaginiz icin ordaki ihtiyaclarinizi anca karsiliyor.. tabi her aksam partiler vs. Turkiyede de asgari ucretle calisiyorsaniz para yetistiremezsiniz...
Gideceklere tavsiyem.. Kiyi bolgelerine gidin.. California olur Florida olur vs vs.. Ic bolgelerde hayat yok.. Ve nereye giderseniz gidin donus biletinizi new york uzerinden alin.. New York mutlaka gorulmesi gereken bir yer..
Iyi eglenceler