Arkadaşlar zamanında 1kere denedim başarısız oldum şimdi tekrardan özenle kendim yapmayı planlıyorum. Fakat hangi sektöre yönelik site açsam daha saglıklı ve hızlı gelir elde ederim onu düşünüyorum..
Kadın moda siteleri artık günümüzde her önüne gelen webmaster için ideal olup çöp sitelere dönüşüyor ve saglam kazanç için çok sağlam hitler gerektiriyor. O konuya uzagım biraz.. sağlık olabilir kredi sitesi olabilir vs.. sektör olarak dostça önerebileceğiniz ve açıklamasını yapabileceğiniz bir sektör var mı?
Ben bu isi bu sefer basaracagim. Bundan eminim kendime guveniyorum.. tek yapmam gereken bir sektor belirlemek ve hemen ise koyulmak. Imkansiz diye birsey yoktur benim icin. sadece farkli metodlar farkli gelistirmeler araclar vardir.. ve bu sefer adsenin gozune illegal sitelerle degilde gercekten emek vererek piyasayi gundemi araştırarak PARA VERMEDEN KENDIM MAKALE yazarak yapacagim. Bu konuyu actigim tarihi not alin.. yaklasik 1 ay kadar arastirma yapip belirli bir seviyeye gelesiye kadar site islem yapip sonra adsense hikayem kategorisine gelismeleri yazacagim adjm adim