bende bu yaşlarda başlamıştım gidişatım seninle aynı oldu bioblas sonra bioxcin forte sonra doktor sonra minoxil kardeşim bunlar hep hikaye inan bunları kullanmasam daha az dökülürdü genetikse eğer nasıl yaşının ilerlemesini engelleyemiyorsanız saçıda engelleyemezsin tabi genetikse kimyasal olarak çözümlere gidersen erkeklikten olma ihtimalin var bahsettiğim ağır hormonel haplar bu yüzden yapacağın en iyi şeyi söylüyorum sana kimyasal şampuan kullanmamaya özen göster defne sabunuydu sanırım ondan kullan ara ara elidor saç bakım şampuanları var onları kullanabilirsin ve saçını çok uzatma kullanılan kimyasal ilaçlar insanlarda tamamen psikolojik etki yaratmak için pazarlama taktiğidir git bir markete erkek şampuanlarının neredeyse her markasında saç dökülmesine karşı yazar hikaye tamamen psikolojik belki yanılıyor olabilirim ama benim deneyimlerim bunlar biotin flan vitamin hapları kullanabilirsin ben kullandım bi yararını gördüğümü söyleyemem malesef.

CeRo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tuzsuz kabak çekirdeği + ada çayı (markette ki değil çerçi yada aktardan alnınan) sonra bana dua etsen yeterli
bu bilginin kaynağı varmı acaba merak ettim ?