Cümlemin yarısını değil tamamını alın hocam
"Öyle bir şey yok kaldırın onu" derseniz kimse sizi sallamaz. Sitenizde bir metin yayınladınız. Biri yazdı size yanlış yazmışsın sil onu diye. Siler misiniz? Ama size metninizin yanlışlığını kanıtlayıcı bilgiler sunarsa özür dileyerek bile kaldırırsınız. Gel gelelim bilgi yanlıştır hala tutuluyordur. Ha belki bilgi sunuldu, vikipedinin bir inadı var. Bu durumda da kamuoyu bu durumdan bilgilendirilmelidir. Hem de zamanında yapıldığı gibi kısmi engelleme yoluna başvurulabilir.
Bilgiyi Wikipedia kanıtlamalı Türkiye değil. Madem yazdın kanıtın ne? Siz biliyor musunuz kanıt neymiş? Ben bulamadım.
Talep edildi kaldırılmadı.
Özgürlük diye bir şey tutturulmuş. Wikipedia nın özgür olduğunu düşünmek pembe gözlüklü insanların işi. İnternette hiç bir güç özgür olamaz. Wikileaks özgür özgür yayın yapıyordu ne oldu? ABD ye karşı yayınlar yaptığı için konsolosluğa mahkum olmuştu. Wikipedia ABD nin terör örgütlerine para transferlerini yazsın, işgalci devlet olduğunu bas bas bağırsın madem özgür.
Yani kendi açımdan bakıyorum. Ya bizim millet çok saf ya ben kötümser düşünüyorum. Özgür Wikipedia. Pehh...