On yıldır Güzel Hosting'in resellerini kullanıyorum. Bugüne kadar gece dörtte dahi sorun yaşasam, beş dakika içerisinde çözüm ürettiler. Ancak şimdi sitelerine baktığımda sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak büyüklükte bir paket göremedim. Yine de iletişime geçerseniz, size özel paket düzenleyebilirler diye düşünüyorum.
Şimdi inceledim şaşırdım doğrusu max 15gb alan vermelerine. Önerinizi dinleyip iletişime geçeceğim teşekkürler.
ben akwebhostingi kullanıyorum. seo reseller paketini fakat siz düz reseller bakıyorsunuz sanırım
onun fiyatı da şöyle sadece tavsiyedir herhangi bir bağım yoktur
İlgili firmayı hiç duymadım görmedim daha önce biraz araştırıp bakacağım.
Spam tarafında hiç bir host firması inboxa düşme garantisi vermez veremez bunu Mail firmaları sağlıyor sen düzgün içerikli mail attığın vakit inbox'a düşer belli bir kullanımdan sonra veya yandex gmail gibi servisleri kullanabilirsin. reseller hizmeti için ynt.com.tr öneriyorum site üzerinde dolar kuru sabit 3,55
Ynt firmasınıda ilk kez duyuyorum ilk izlenimim oldukça kurumsal bir yapı gibi duruyorlar. Paketlerine göz attım ideal paketi işimi görebilir sanıyorum.
Siz ne kadardır kullanıyorsunuz bu güne kadar her hangi bir problem yaşadınız mı?
İnternetbilisim ya da megatrhost a bakmanı öneririm. Ben 3 senedir sabit fiyatla internetbilisim kullanıyorum 👍🏼
Şuan internet bilisimde bulunan bir paketim mevcut. Bazen orada da mail problemi yaşamaktayım. Ayrıca yakın tarihte 2-3 saatlik bir kesinti olmuştu diye hatırlıyorum.
Ek bilgi olarak paylaşayım: 5 farklı firmada 5 farklı resellerim aktif olarak kullanmaktayım. (alastyr, internetbilisim, turhost, onofis, hostgator)