Merhaba,
Yaklaşık 4 yıldır 25 sitemi alastyr bünyesinde barındırıyorum ve oldukça memnundum.
Son 1 yıldır ise mail problemi çekmekteyim. E-postalarım gitmiyor, gitsede spama düşüyor. Yada e-postalarım thunderbird uyglamasına inmiyor sistem sürekli blokluyor. Üst üste kazayla 3 kere gönder al dersem yandım hemen ip block yiyor. Webmailden bile erişemiyorum. Hayde ticket at ipni söyle açsınlar v.s v.s (Barındırılan hiç bir siteden spam mail çıkışı yoktur, %90 gelen mailler cevaplanmaktadır. Son 30 gün içinde gönderilen toplam mail sayısı 172'dir.)

Sizden ricam çalıştığınız firmadan memnuniyetiniz ile beraber paket önerinizi rica ediyorum.

Ayrıca 14.99TL İle başladığım paketim, doviz kuruna geçtikleri için düzensiz olmaya başladı.
Hem ödemelerimi düzenli yapabilceğim, hem mail alışverişinde sıkıntı çıkarmayacak ihtiyaçlarımı karşılayacak paket önerisi?

İhtiyaçlarıma gelecek olursak:
Max: 50 GB Web Alanı
Max 50 Site barındırma (Şuan 25 duruma göre 30da yeterli olur)
Max 500 GB trafik. (Şuan 100gb bile tüketmiyorum)
Max 100 mail çıkışı günde (Hesap başı şuan haftada 170)
Max %50 CPU (Şuan %25 henüz hiç sınırı aşmadık.)

Diğer alt özellikleri saymıyorum, ama genelde çoğu yerde sınısız oluyor zaten.
Bu arada reseller dememin sebebi, cpanel v.s kurmayı herhangi bir ayar yapmayı bilmediğim için. Anahtar teslim vds vps kullananlar var isede onlarıda önrerirseniz sevinirim.