sen yüksel çünkü 25 aydır incelenen bir konunun şimdiki dolar yükselmesiyle bir alakası olamaz
Niye o zaman yükselmiyor muydu dolar? Tamam, neyse yinede seni kırmayacağım ben yükseliyorum.
Domain fiyatları uçtu gidiyor. Zamanında 50 Tl'ye yanlışlıkla domain yenileyene ben bu fiyata almamda yenilememde demiştim. Şimdi millet olarak benim büyük konuşmamın cefasını mı çekiyor diye düşünce geldi gelecek ammaaa bir anda vazgeçiyorum. Zira patlayan bir ekonomimiz olduğunu, Almanya'nın bizi kıskandığını bildiğim için bunları dert etmiyorum.
Zaten yukarıda ki şirketlerin karları da çok yüksek miktarlar değil. Ayrıca kredi verdikleri Avea, Turkcell, Tüpraş, Ülker, Türk Telekom gibi şirketler de Türkiye'nin en küçük şirketleri.
Ben-sen-biz-siz-onlar sokakta, kahvehanede-cafede, internette-sosyalmedyada, işte, evde, akraba ziyaretinde-eş dost ziyaretinde siyaset konuşmuyoruz. Parasal anlamda hiç derdimiz yok. Müşteriye iş var mıydı yapılacak diye mesaj atmıyoruz. İş yaptığımıza ödemeyi ne zaman yapacaksın gecikti de demiyoruz. Alıcıya ödeme bekliyorum sonra dönüş yapıyım demiyoruz.
Hayatımız son derece iyi. Ruh sağlığımızı dengede tutalım kafidir.