YMG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, bir tanıdığımın sitesinde bi sorun var galiba ya spam yedi ya da hack. Bilmediğim için buraya danışıyorum
1. si : siteye erişmeye çalıştığımda
Warning: require_once(.../public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/l10n.php): failed to open stream: No such file or directory in /.../public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/settings.php on line 4

Fatal error: require_once(): Failed opening required '.../public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/l10n.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /.../public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/settings.php on line 4
bu sorun

2.si ise daha vahim: Google arama sonuçlarında saçma sapan sonuç gözüküyor site altında

Bu sorunları yaşayan, çözen oldu mu?
Hocam ilk önce eklentilerden contact form 7 eklentisini silin. Ardından tekrar kurun. Büyük ihtimal bu hatalar gidecektir.
W**arez yani cracklenmiş eklenti varsa onu silin. Kullanmayın.
Ardından siteyi google'a eklediğiniz hesapla bu adrese gidin. Sitenizin adresi bu listede gelecek. Onu seçip çıkan uyarıları kontrol edin.Spam yediyse uyarılarda yazar zaten. Spam yediğini pek sanmıyorum ben.