kpsshaberlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi ben sosyal medya konusu ile ugrasıyorum. Bulacağım bir kişinin tüm sülalesini inceliyorum.

boyle bir sistem var nufustan baktırabilirsin ama anca mahkame kararı vs durumlar gerekebilir.

onun haricinde arsa durumları fılan o kısmı anlayaamadım
bak işin aslı şöyle ben baştan anlatayım onun yüzünden soy ağacına sardım birazda bakmışken eskilere gideyim istanbulda fatihte bi arsamız var avukatın birisi butür yerleri araştırıyor osmanlıdan kalma (arsanın Değeri ise 2 milyon dolar) bu bizim bi şekilde soy ağacımızı çıkarıyor içlerinden en yaşlılarını buluyor 90 yaşında adam tabi kimse arsayı bilmiyor hiç birimiz bunu arıyor diyorki işte fatihte bi arsan para etmiyor sen bunu bana sat hisseni diyor 51 hissesini alıyor ondan sonra bizimkilerin haberi oluyor işte mahkeme sürüyor bu işe girmişken bende dedim soy ağacımızı çıkaralım baya bi eskiye kadar gittim osmanlı evraklarında isim var ama kimin ne olduğunu çözemiyorum eskilerden de kimse yok soracan ondan sonra dedilerki nufus müdürlüğüne git oradan çıkarıyolar orayada gittim dedilerki mahkeme kararı getir iyi dedim oturdum araştırıyorumya mahkemeye gittim anlatım soy ağacı çıkarmam gerekiyor dedim o dedi ben böyle bişi duymadım diğerlerini sordum onlarda aynı cevabı verdi çıkarlımda nasıl bi karar çıkaralım dediler tekrar nufus müdürlüğüne gittim olayı anlattım nasıl bi karar istiyorsunuz dedim oda dedi mahkeme kararı şeklini bilmeyiz kitlendim kaldım sonra bende tanıdıklarla bi yere kadar gidebildim

asıl sorum şu bu dolandırıcılar buluyorda biz namusumuzla niye kütüğümüzü araştıramıyoruz