NaksYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dedemin babasının babasının babasına kadar biliyorum daha eski gitmemiz mümkün mü nüfus müdürlüğunde sanırım kayıtlar sınırlı bizim bu abinin amcası taaa Rusya'ya gitmişti en son adige olduklarını öğrenmişler
evet çıkabiliyor bende elimdeki osmanlı döneminden kalan evraklarla çözebildim ama bazılarını çözebiliyorum
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eskiden yardımcı oluyorlardı artık bu tip bir hizmetleri yok ilgili müdürlükte çalışması önemli değil online bir sistem yok kayıtlar kimde hangi şehirde nerede net bilgiler yok ulaşılmıyor bende çok çabaladım
online sistem var hocamda mahkeme kararı istiyolar açıkcası şu feto olaylarından dolayı korkuyolar

cPanels adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1923 itibari ile kayıt altına alınmaya başladığı için öncesini göremiyorsunuz.
yanlışın var 1800-1900 yıllara kadar 2 kere sayım yapılmış istanbul fatih numus müdürlüğü onaylattım ama rica ile belli bi yere kadar gidebildim

muhammedaksam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu favorilerim arasına ekledim. Bu konuda benim de yardıma ihtiyacım var.
yakında çözecem

exc3Lanc3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar hiçbir şekilde soy kütüğünü artık vermiyorlar atmadığım mailler rica minnetler vsler ama ne yazıkki sıfır bilgi veriyolar uğraşmayın.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
email ile bilgi vermiyolar mahkeme kararı ile veriliyormuş öğrendim ama mahkeme daha önce böyle bişi ile onlarda nasıl karar verecekleri bilmiyolar ama araştırıyorum