Emiristanbul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
uzun zamandır aklımda olan bir proje var. Projemi hayata geçirmek için 1 yıldır araştırma yapıyorum.
öncelikle hazır bir script alarak işe başlamak istiyorum projemin tutması durumunda özel tasarım ve yazılım yapmayı uygun buldum
projem için çok güzel jenerik keyword com domainim mevcut hal böyle olunca ince eleyip sık dokuyorum mesajımın başında belirttiğim gibi
1 yıldır araştırıyorum. r10 üzerinde satılın scriptler beni pek memnun etmedi themforets baktım hoşuma giden script yazılımlar olsada işte aradığım
budur diyeceğim bir yazılım karşıma çıkmadı.
değerli r10 üyeleri sizlerden emlak üzerine ilan scripti önerilerinizi bekliyorum.
istediğim sistemde başlıca özelikler şunlar.
1. ilan no ve kelime ile arama mevcut olmalı
2. konum ve sokak görünümü
3.video eklenebilir olmalı
4.kesinlikle mobil uyumlu olmalı. (responsive
5.doping ( paket seçenekleri)
6.kurumsal üyelik ve bireysel üyelik
7.haritada arama özelliği
9.reklam alanları iyi yerde konumlandırılmış.
10. üye tarafından ilan eklenirken minumun 20 resim eklenebilir olması.
11.hızlı resim ekleme seçeneği olmalı ve resim büyütülmeli
bunlar olmazssa olmazım yurt dışında kullanılan emlak veya ilan script yazılımları hakkında yardımcı olursanız sevinirim
bildiğiniz üzere ilan yazılımlarını ülkemizde temin etmen çok zor sayılan özeliklerin çoğu ya çalışmıyor yada çok ağır satın aldığınız üründen
memnun kalmıyorsunuz bende böyle kötü bir deneyim yaşamıştım onun için artık daha dikkatli davranıyorum boşyere para harcamak istemiyorum.
doğru karar alarak paramı luzumsuz kişilere kaptırmak istemiyorum. sizlerinde fikirleriyle benim konumumda olan herkes bu konudan yararlanmış olacaktır.
beğendiğim iki temanın linki paylaşıyorum tam istediğim bu diyemem ama mecbur kalsam alacağım scriptler.
1.demo
2.demo

NOT ÖNEMLİ: lütfen sayfanın altında script satıcıları reklam yapmasın kesinlikle reklam yapmalarını istemiyorum.
php-asp veya wordpress tabanlı olabilir.
Hocam merhabalar. Satmayı düşündüğüm bir sitem var. Domaini de çok güzel ve sektöre birebir uygun. Yazılımı forumda Taner macitin sattığı 750 tl olandan. Uygun görürseniz her şeyi hazır kurulu sitem ile devam edebilirsiniz: Alkiralasat.com