Daha önce çoğunluğu başarısız olan adsense girişimlerim oldu. Ancak sıfırdan tekrar başlamak istedim. ve bu evrede yaptıklarımı adım adım sizinle paylaşmak istedim. hem önerilerinizi almak hem işlemler başarılı olursa birilerine yol göstermek istedim. Yapılan işlemler krnolojik olarak yazılacaktır.

11/11/2017 00:28
Buradan tanıştığım yardımlarını esirgemeyen @Mukavvim; arkadaşımızın tavsiyesiyle mevcut red yediğim siteyi bırakıp. yepyeni bir site kurmaya karar vermiştim. domain seçildi kayıt edilip satın alındı. artık sitenin kurulması kalmıştı.
12/11/2017 14:44
Alt yapı olarak tabiiki wordpressi seçmeliydim. ancak temam ne olmalıydı? Eskiden düştüğüm hatalara düşürmeyecek bir tema olmalıydı. @Cinciali; arkadaşımız yardımlarını esirgemeden kendinde bulunan temanın lisansını gözünü kırpmadan bana verdi. Tekrar Teşekkürler. Bu arada @Vienpi; arkadaşımızda işe dahil olup bana çok güzel logo hazırladı tam istediğim gibiydi. üstelik sosyal medyalar için kapak resimlerini ve profil resimlerini bile ayarlamıştı. E bende madem resim var sosyayl medya hesaplarını da açayım dedim.
Tema kuruldu kategoriler oluşturulup yine @Mukavvim; ve @Cinciali; arkadaşımızdan destek alarak gerekli eklentileri kurdum.
İlk 3 yazımı siteme ekledim.
13/11/2017 09:00
Sitenin ilerleyen zamanlarda büyüyeceğine aklım iyice yatmıştı. kendime ait logom,özgün yazılarım,sosyal medya hesaplarım vardı. yazılarımı sosyal medyada paylaşıp trafik çekmek istiyordum. Ama sosyal medyada takipçim yoktu. İşte burada devreye @Afrail; arkadşımız girdi. uygun fiyatlı bir takipçi paketi hazırladı bana üstelik bütün sosyal medya hesaplarımın dahil olduuğu bir paketti. Sitem büyüyecekti bundan emin olmaya başladım. Peki sunucuda sorun yaşarsam o zaman ne olacak? Bu yüzden CDN kullanmaya karar verdim. Cloudflare'ye geçtim gerekli ayarlamaları yaptım
14/11/2017 00:23
Sitemdeki yazı sayısı 7'ye ulaşmıştı. kategorilerim oturmuş, iletişim, hakkımızda sayfalarımı tamamlamıştım. Yani Artık Sadece yazı ekleeyecektim herhangi bir ayar yapmama gerek yok diye düşündüm. Hal böyle olunca Yandex,Bing,Google Web master Toolsa site haritalarımı ekledim. Şuan doğulamalarımı yaptım. KEndime bir çizelge oluşturdum. sömestr tatiline kadar yayımlayacağım konu başlıklarım belli. Tam olarak 29/11/2017 tarihinde adsenseye başvuracağım

YAZININ DEVAMI SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR

Edit:
14/11/2017 17:22

Daha önce forum sitesinde bir arkadaşın sınırlı sayıda kaliteli backlink paketinden faydalanılarak com edu gov backlinleri yapılmaya başlandı