piyyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce yine işlem yapmıştık ve memnun kalmıştım. Arkadaş load sorunu olan sunucu için yine optimize çalışması yaptı ve load sorununu halletik. Ardından sunucuya yoğun bir saldırı geldi ve mecburen güvenlik optimizasyonu yaptı. Bu konuda da işinin ehli bir arkadaş ve sunucu tamamen kilitlenirken işlemler sonucunda saldırı devam etmesine rağmen site kullanıma açıldı. Kendisinin de söylediği gibi işini pazarlamada biraz pasif kalıyor ancak yaptığı işte ehil olduğunu benim için kanıtladı. Sayesinde saldırı sonucu yaşadığım sıralama kayıpları da yavaş yavaş topralanıyor. Teşekkürler...
Teşekkür ederim. Malesef kendimi pazarlamaya da tanıtmaya da fazla zamanım olmuyor.

Artık gönül rahatlığı ile saldırı alabilirsiniz.

Bol kazançlar dilerim.

Facebook : Sunucu Optimizasyon

CaddeRehber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cihan Bey'le sunucu kurulumu, sunucu optimizasyonu ve site optimizasyonu üzerine çalışma yaptık. Yaklaşık 4 5 gündür kullanıyorum daha önce yaşadığım hiç bir sorunu artık yaşamıyorum. Anlık olarak 1500 online sayılarına kadar ulaşmamıza rağmen load değerleri 1in üzerine çıkmadı. Referans göstermese de Cihan Bey'in büyük firmalarla çalıştığına eminim. Sadece iş ve çözüm odaklı. Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Bol kazançlı günler dilerim.