the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2002 yılından bu yana kendi şirketimin ve danışmanlık hizmeti verdiğim şirketlerin Adwords kampanyalarını yönetiyorum. Bildiğiniz üzere kısa bir süredir de mobil uygulama sektörüne yönelik çalışmalar yapıyorum.

Adwords Reklam Danışmanlığı - Aylık 150TL*
Kendi Adwords hesabınız üzerinden Türkçe ve İngilizce reklam kampanyalarınızı oluşturup belirli aralıklarla en düşük maliyetle en fazla indirme alabilmek için (düşük tıklama ve dönüşüm oranına sahip kelimeleri tespit edip, gerekli negatif kelimeleri ekleyerek) optimize ediyorum. Partner hesabıma bağlayabilmem için kendi Adwords müşteri numaranızı göndermeniz yeterlidir.

*Referans amaçlı olarak
10 kişiden indirimli olarak aylık 125TL ücret alacağım
Kalan kontenjan: 10

Mobil Oyun/Uygulama Danışmanlığı - 150TL**
Adwords, Admob ve diğer veri kaynaklarını kullanarak en doğru seçimi yapmanıza yardımcı oluyorum. İstatistikleri inceleyerek aylık aranma hacimleri yüksek, gelir getirme potansiyeli olan, reklam yerleşimine müsait oyun ve uygulama (ve türlerini) belirleme konusunda size danışmanlık hizmeti veriyorum. Danışmanlık hizmeti almak için ilgilendiğiniz oyun/uygulama türleri, hedef kitle vb. konularda bilgi vermeniz yeterlidir.

** Referans amaçlı olarak
5 kişiden indirimli olarak aylık 125TL ücret alacağım
Kalan kontenjan: 10

Uyarı: Forex uygulamaları, gazino, kız giydirme oyunları vb. ile ilgili danışmanlık hizmetim bulunmuyor.
Reklam Danışmanlığı hizmetiniz devam ediyor mu ?