KraL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygı duyarım üstad yaptığınız işe problem yok.
Ama ayın 9 nda adresi alıyorsunuz siteyi kuruyorsunuz eklentileri ayarlıyorsunuz 10nda 8 icerik yazıp organik 167 hitin oluyor nasıl geliyorsa AMP kuramıyorsanız sıkıntı yaşıyorsunuz. ve bunlar YALAN diyorum kanıt koyamıyorsunuz.
Konuyu uzatmamamın sebebi bu ?
Ne kadar gereksiz bir varlıksın sen ya? Vallahi billahi aklından şüphe ediyorum. AMP' yi kuramadım değil, AMP yüzünden az tık alıyor yazıyor. Okuman-yazman var mı? Ya da başka sorunların olabilir. Dengesizliğin yetti. Bilgisayar başındayım. Bilgisayar başında olan bir kaç kişiye detayları göndereceğim. Sende sözünün eri olup defolup gideceksin. Eğer adamsan tabii.
Diğer arkadaşlara da şunu söylemek isterim. Aklınızı kullanın. Kimse sizin paranıza göz koymadı, koymuyor da. Sakıp Sabancı limon satarak işe başlamış. E haydi? Limon sattınız mı? Azıcık akledin. Ben size burada hangi kelimelere çalışma yaptığımı mı söyleyeyim? Bu ne beleşcilik? Rakip istemiyorum dememe rağmen TV programlarını es geçmeyin diye yazmışım. Okumadan, anlamadan bu saldırı niye?

Burası benim adsense hikayem. Senin gaza gelmen için yeterli olmayabilir. Sen gaza gel diye de yok bu yazı! Benim adsense ile kazandığım kazanç, yaptığım hatalar ve doğrular var. Yahu sen kimsin de benim Adsense hikayemde bana milletin parasına göz dikiyor diyorsun bre edebsiz! Karakter nedir? Bunuda bilmezsin ben öğreteyim sana;
A B C D bak bunlar hep karakterdir. A: sana A, bana B olmaz. Herkese A'dır. Sen başkasına A, bana C dersen bu senin karaktersizliğini gösterir. Yumuşak G olma, A ol. Herkese A ol!

Konuya daha yazdığın ilk yorumda sana mesaj attım. Sarhoş herhalde diye düşündüm. Sustukça şımardın. Bu yaptığın nedir şimdi? Yazıları okumadan; yok ileride dedem öldü bilmem ne deyip kapatacakmışım... Ulan sanane? Sen kendini ne sanıyorsun? Sen geldiğinden yorum yazdığından beri konumda ayrı bir koku oluştu zaten. Sıvanık seni.
Bu had bilmezliği yapan arkadaşa destek olanlara da sesleniyorum: Sizin cebinize para mı koyayım? Bu ne hazırcılık? Ben burada AMP' nin az tıklama aldığından bahsetmişim. Bana AMP bilmiyor, kurmamış diyor. Dalavereci diyor. Karakter örneği vermiştim yukarıda . Ama diğer arkadaşlara sen yapabilirsin diyor. Ulan ortada kazanç 0,35 TL. Güldürme insanı. Ortada bir dalavere olsa kazanç bu mu olur? 10 000 TL kazandım derim. Bana ne faydası olacak? Senden para mı istemişim? Bre edep bilmez!
Buradan R10 yöneticileri de beni bu yazdıklarım için banlarlar mı? Çok merak ediyorum. Şahısın bana bir tek *********** demediği kaldı. Haydi bakalım, göreceğiz varsa çifte standartı...
Ayrıca şirketimizin avukatı ilede görüştüm. Bu tür davalara yeni kanunda önce arabulucular bakıyormuş. Birde şahısın "akli melekesinin yerinde olup, olmadığını biliyor musun?" dedi. Vallahi bilmiyorum dedim. Boşa adliyelerde sürünme dedi. Bunuda araştır, buluruz.
Bir kaç kişiye şuan gönderiyorum detayları. Sende azıcık adamsan defolur gidersin R10'dan!