Kusura bakmayın bol laf salatası ve reklam kokusu aldım mesajınızdan. Yazdıklarım tecrübe ile sabittir. Benim görüşlerimdir. Şahsınıza veya şirketinize kötü ithamlarda bulunmuşum gibi yazmışsınız.
Öncelikle merhaba bu anlamda sizle uzun uzuna görüşmek isterdim ama o kadar inanın vaktim yok sakın anlamayın bu terbiyesizlik yada saygısızlık olarak algılanmasın inanın günde kaç işe koşturup o kadar müşterime bakıyorum onlarla bire bir ilgileniyorum ve bir müşterim bana bana haksızlık etmişsin de demedi ama bu cümleler ki profil resmi Google Partner yazan biri olarak karşıma çıktı. Ben burada bu işi dallandırıp budaklandırmak istemem ama ben de ilk girdiğimde tökezledim ama ben şuan her müşterime Adwors'den tutun da İnstagram reklamlarına oradan mobil app lerindeki fikirlerin eksikliğine kadar gidiyorum. Şimdi durum böyle iken ne uygulama sahibini ne developerları ne de işi bu denli korkutma eylemine dökmenizi mantıklı bulmuyorum. Bu işi de layığı ile yapanlar var ve bunlardan biriyiz. O yüzden dolayı söylediklerinize saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Her müşterim ile de görüşebilirsiniz kaç R10 Müşterim var biri bile konuma dahi yazmadı sebebi şu bazı insanlar iş yapar ve sessiz yapar bazıları da anca kendilerini orada burada gösterir. Temel değer ne yapmak istediğiniz ve ne olduğunuzdur.
Her müşterimin her biri bizle yıllık destek kontratı imzalıyor bunu da buraya bırakmak isterim. İşi almak yada burada bir gösteriş değil amacım sadece insanlarda aldıkları maaşla da girişim yapmalarını önleyecek cümlelerin kullanılması. Bizim neler yaptığımızı nasıl yaptığımızı müşterilerimiz biliyor. Daha fazla uzasın istemem ama siz neyseniz karşınızdaki de aynası oluyor her yerde olduğu gibi. Saygılarımla.
Konuyu açan arkadaşa da bol şans umarım güzel işler yaparsın korkmanı önermem bu cahil cesareti falan değil gayet bilgi ve paylaşım işi doğru kişi her zaman hayat kurtarır. Buradaki her yazan sana pm atan arkadaşların konularının mesajlarına kadar incele. Sonrasında da tekrar görüş hepsinin müşterileri ile anlayacaksın kimin ne yapıp yapmadığını. Bol kazançlar ve hayırlı işler herkese.