Mobil oyun sektörüne yatırım yapmadan önce bu işin oldukça karmaşık ve çok yönlü olduğunu idrak etmeniz gerekiyor.
Oyun psikolojisi, doğru oyunu tasarlama, grafik tasarım, unity, kodlama, ASO, Adwords ve diğer tanıtım çalışmaları konusunda bilginiz yoksa bol miktarda paranızın olması gerekiyor. Para harcayarak bu konularda tecrübe edinebilirsiniz. Bütçeniz kısıtlı ise ve mobil uygulama tasarımı & pazarlaması konusunda bilginiz yoksa o zaman cahil cesareti diyebiliriz bu duruma.
Wizyoner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Android & IOS online oyun yaptırmak istiyorum;
1- Kime yaptırabilirim, kimi tavsiye edersiniz?
2- Oyun yaptırmadan önce, oyun yaptırma esnasında ve sonrasında nelerle karşılaşabilirim?
3- Bu konuda bu kadar cahilken cesaret mi aptallık mı yaptığıma karar vermem için değerli firiklerinize ihtiyacım var.
kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aptallık ile alakası yok, bende yaptırmayı düşüyorum ama yapan kişide hem sağlam olmalı, hem de dürüst çalışmalı ki bir işe yarasın, yani sonradan oluşabiliecek sorunlar için sen bunu istedin ben de yaptım demeyecek, pratik düşünecek ve kişiyi doğru şekilde yönlendirecek dürüst insanı bulmak sorun, hakkınızda hayırlısı olsun