khA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolay gelsin, burada tepki alınmasının sebebi her ay 3-4 k adsense kazancı vardır ibaresi.

Bu hesabı alan kişiye bunun ne gibi bir yararı olabilir açıklar mısınız? Ona göre gelecek yorumlarda düzelecektir diye tahmin ediyorum.
İlgili arkadaşın hizmeti geciktirildi ama gereği yapıldı. Kriter sana gerekli cevabı verecektir. Kimsenin hakkını yemedik çok şükür şu forumda. Kimsenin hakkını yemediğimiz gibi fırsatçıların da şahsen önünde durmaya çalıştım. Geçenlerde birisi 2 yıl garantili ve TR fiyatı 6.099 TL olan iPhone X'in 999 dolar olan ABD'den alınmış versiyonunu 11.000 TL'ye satmaya çalışıyordu mesela ona da tepki gösterdim, diğer fırsatçılarada tepki göstereceğimden emin olabilirsin.
Senin olayın ise trajikomik. Mal benim dilediğimi yaparım demekle olmuyor o işler. TBM faktörünün AdSense yaşı ile alakalı olmadığını bilmeden boş boş sallayıp bilmiş bilmiş konuşmak ne güzel. Sizin 12 yılda 100K gelir elde elde ettiğini överek 50.000 TL istediğiniz AdSense hesabının o bakiyesini ben 4-5 ayda kazanıyorum.
Bir diğer ilginç şey ise insanları yaşı ile yargılamanız. 12 yıldır bu sektördesiniz diye her şeyi bildiğinizi mi sanıyorsunuz? Hoş, her şeyi bildiğiniz AdSense yaşını TBM ile ilişkilendirmenizden belli
Her neyse, benim teklifim güncel. 50.001 TL'ye alıcıyım(!)