Dursun05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bazı konularda haklısınız evet @KraL;
Burada ben de bir öğrenci olarak başarı hikayelerini okuyunca açıkçası gaza geldim ve 95 TL m den oldum. Bunun nedenine gelirsek nedeni şu. Bu işler kolay işler değil bunu önce herkes bir anlasın. Bu konuda da haklısınız. Burada Adsense hikayem kategorisinde açılan yazıların %80-90 ına da böyle olumsuzluklarla kapanacak gidecek. Ancak buraya insanlar ki ben de böyle yaptım. Önceden kazanmış birilerini görmek ve açıkçası gaz almak mantığıyla gelmiyor. Ancak sonuç böyle oluyor. Neden mi?
1- Buraya başlık atan arkadaşlar her şeyini paylaşmıyorlar ve ben buna %99 eminim. Burada kazanan arkadaşlar eğer herşeylerini paylaşsalardı yine herkes kazanamazlardı bunu da eklemek isterim. Ona göre ss felan atacağınıza izlediğiniz yöntemleri açık açık anlatın. Neden mi kazanamazlardı? Çünkü Türklerin %90 ı hızlı ve kolay para isterler. Ha bir de bedava para. Ayrıca uğraştırmadan gelen para. O kazandığınız paralar da öyle olmuyor değil mi? O yüzden burası forumsa ve bilgi paylaşma yeriyse gelin adam akıllı paylaşın yöntemlerinizi de millet boş hayallere kapılmasın. Paraları da boşa gitmesin.
2-Bir yılı aşkın süredir okumadığım Türkçe kaynak kalmadı. İngilizce metinleri-videoları hızlı bir şekilde anladığımdan dolayı da yabancı kaynakları da inceledim. SEO-Adsense-Site-Blog-Ücretsiz Yöntemler vs. vs. Forumlar şunlar bunlar yazılar herşey. Okula gitmedim okudum sürekli okudum. Okula gittim derste okudum. Gece 12 ye kadar okudum. Sabah 6 ya kadar okudum. Uyuyakaldım düzenim alt üst oldu. Ancak bir şeylere ulaşmak için her zaman fedakarlıklar gerektiğini bildiğimden yaptım bunları. Bu arada üniversite 2 ye zar zor geçtim sırf bu site merakım yüzünden. Bölümüm de şükürler olsun gayet iyi ve sevdiğim bir bölüm. Marmara Bilgisayar Mühendisliği İngilizce. Kısacası öğrendiğim şeyleri 1 yılı aşkın sürede öğrendim ve ben hala bir yerlerde eksikler olduğunu düşünüyorum. Buradan uyarayım tecrübe edindim. Okumayın arkadaş bu forumlardaki milletin yazdıklarını vs. Yabancı kaynakları da okumayın. Kimse bu işlerin sırrını size vermiyor. Vermeyecek. Herkes bu işi ticarete vurmuş diğerleri kazanmasın bana rakip olurlar demiş ya da. Bunu açıkça bildiriyorum size.
Yapmanız gerekeni söylüyorum. Sadece ilgi duyduğunuz bir alanla ilgilenin. Daldan dala atlamayın. İnternette para kazandıracak sayısız yöntem var. Adsense, admob, satış ortaklığı, e ticaret drop shipping şu bu yüzlerce. Face hesap satışı oyunda hesap satışı sürer gider. Örnek verecek olursam hadi konu Adsense hikayem. Sadece Adsense ile para kazanma ile ilgilenin. Ve bu konuda araştırma yaparken karşınıza çıkan diğer yöntemleri görmezden gelin. Yok şu kadar kazandım yok bu kadar kazandım şu yöntemle. Boşverin arkadaşlar emin olun bir yoldan giderseniz diğer yollar kendiliğinden ilerde size açılacak. Adsense ile ilgili araştırma yaparken de iş bitmiyor yine sadece bir alana yönelin. Niche ile para kazanma olsun mesela. Bunla da bitmiyor sadece bir dille ilgilenin. İngilizce olsun mesela. Bununla da bitmiyor sadece kazandıracak sektörlerle ilgilenin ancak milletin lafına bakmayın etrafınıza bakın. Hayatımda neler var. Nelerden zevk alıyorum. Nelere ilgi duyuyorum? Nelerle uğraşırsam iyi hissederim sıkılmam ve özenirim. Bu sorulara bir cevap bulun. Daha sonra dışa yönelin. Benim hitap edeceğim kaç kişi var? Bana getirileri neler olur? Bu insanlara nereden ulaşabilirim... Bu sorulara cevap bulduğunuz an (inşallah unutmamışımdır soru) işte o an her şeyin daha güzel olacağına emin olabilirsiniz. Bu sorulara cevap bulamadınız mı? Başa dönün alanı değiştirin. Yok arkadaş bulamadım yok bana göre. E o zaman yapma hocam bu iş de böyle yani. E ama istiyorum valla bir güzeli bin kişi istiyor da bir kişi alıyor kusura bakmayın.
3-Size bir site önermek istiyorum. Bu site benim sitem felan değil bu arada. Bu site
Bu sitedeki her makaleyi de okumayın yalnız. Dediğim gibi alanınıza yönelik davranın. Daldan dala atlamayın. Yok Veli şunu yapmış yok Ali şöyle kazanmış. Boşverin kazansınlar. Emin olun siz de kazanacaksınız.
4-Ha bir de son eklemem gereken bir konu var. İnternette satılan internetten para kazanma ürünlerini 100 kez düşünün öyle alın.
Ek olarak arkadaş bize herşeyini anlatacağını söylemiş ve söz vermiş. Sözünde duracağına inanıyorum. Sözünde durmayan insanın akibeti her zaman bellidir...
Hocam internet aleminde kimse arkadasında iz bırakmadan bir iş yapamaz. Kaynakları okuyarak bilginizi 0'dan 3'e çıkarırsınız. Ama sonrasında yapmanız gereken başarılı olan siteleri araştırmak. Bunu illa yapan kişiden dinlemenize onun gerçekleri söylemesine gerek yok. Bir internet sitesi ile ilgili tüm bilgilere internetti kullanarak ulaşabiliyorsunuz. Hangi kelimelerden hit alıyor hangi kelimelerde ilk sırada hangi kelimeler bu sitelere para kazandırıyor. Bu site bu günlere nasıl gelmiş hangi sitelerden tanıtım yazısı almış hangi sitelerden backlink almış içerik kalitesi nasıl içeriklerini girerken neye dikkat etmiş. Tüm bu bilgilere ulaşma imkanınız internet üzerinden bulunuyor. Kendini ispat eden kazanan sitelerin yaptıklarını ögrenerek takip ederek bilginizi daha da arttırabilirsiniz. Bu arada gidip direkt olarak r10 eksi sözlük gibi siteleri değil küçük küçük siteler ile yavaş yavaş ilerleyin.
Bu arada yorumunuza cevap olarak attım size yönelik bir yazı gibi yazmış oldum ama kusuruma bakmayın size değil anlattığınız durumda olan arkadaşlara genel olarak bir cevap vermek istedim. Yanlış bir anlaşılma olduysa kusura bakmayın.