Bu her adsense farklı kazandırır şehir efsanesi bir ara vardı. Yanlış anlamayın ama temelde tbm durumu tamamen sitenizde reklam verenler tarafından yüksek tbm oranlı kelimelerin çıkmasından kaynaklı buda kişilerin çerezlerine aramalarına ve sizin sitenizin içeriği ile doğru orantılı yani bunun adsense ile bir ilgisi yok. Her ürünün fiyatını sahibi belirler sen sakızı 50 kuruşa satarsın ben benim için değerli derim 5 bin tl isterim buna kimse karışamaz doğrudur. Ancak sakızında fiyatı bellidir. Konu baltalamak gibi bir amacım yoktur yanlış anlamayın. Ama şöyle bir durum var yeni alınmış ödeme alınmamış adsense ile 1 yıllık adsense arasında bir fark belki olabilir algoritmada belirli bir bizim bilmediğimiz doğrulamaları geçmemiş olabilir yeni adsense ama 1 yıllık adsense ile 12 yıllık arasında bir fark olduğunu sanmıyorum hele hele tbm etkisi falan biraz zor diye düşünüyorum. Bunlar deneyimlerim ve şahsi düşüncelerimdir. İyi satışlar hocam. (Bu arada cidden sizin adsenseniz ile bizim 3-5 yıllık adsenseler arasında bir fark varsa ve bize söylerseniz sevinirim neyimiz eksik onu öğrenmiş oluruz)