bende buna benzer 1 sayfa kalmıştı siyasi içerikli hesabımda oylece 2 yıldır boş duruyordu kullanmıyordum..sayfayı kapatmışlar az oncede hesabımıda kapatmışlar . 2009 dan kapatılmayan şahsi hesabımıda kapatmışlar . halbuki facebook hesabımı sık kullanan biride degildim . /musti.liste bakabilirsiniz konumuna. gülelimmi ağlayalımmı acıkcası ne dıyeceğimi bilmıyorum. eskıden milyonlarca sayfalarım vardı aktif olarak kullanırdım v daha sonra devretmiştim tüm sayfaları. bu işleri bırakmakıcın. yahu hesabımdan ne ıstıyorsunuz anlamadım gitti.
yorumum ise şudur ( not sakın yanlış anlaşılmasın siyasi mesaj olarak algılanmasın )
şuan iktidar partisine yakın yada onun yandaşları adı altında veya buna benzer vatanımızla alakalı olan sayfalara müdahele ediyorlar bu yuzden ne kadar dikkat edin desemde maalesef sayısı yüksek olan bu tür sayfalar kapatıldı veya tuncayın dedigi gibi silindi.
zuckerbegin 1 lafı vardı eskılerden kalma .facebook bağımsızdır ve bu ilelebet oyle kalacaktır demişti. 1 de kuruluş amacı sadece arkadaş akraba yakın cevrelrın buluştugu 1 sosyal platfrom olacak demişti facebookun kuruldugu yıldan 1 kac sene sonrası. şimdiki duruma bakın ticarethane olmuş ve dahada otesı başka kişilerin veya devletlerın tasmasını takarak iş yürüten 1 platfrom haline gelmiştir.
sayfası kapanan arkadaşlara gecmiş olsun diyorum.
ALLAH sabredenlerle beraberdir.
Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam.Sizlerede geçmiş olsun gerçekten bu gidişat hiç iyi değil.Allah sonumuzu hayretsin.
şu yazı boyutunuzu normale indirin bi okuyalım hocam
Küçülttüm hocam...
Ciddi anlamda bizide mağdur ettiler.Sebepsiz ve haksız yere hiç bir uyarı vermeden bütün sayfalarımızı sildiler.16 Parça 70 milyon'luk sayfalarımız bir gecede hiç edildi.Bu konuda ciddi anlamda birşeyler yapılmalı.Özellikle son 1 Yıldır Facebook gerçekten çok saçmalamaya başladı.Politika ihlali adı altında Kurunun yanında Yaşıda yakmaya başladı.Bu yapılan hareketin artık son bulması gerekiyor yoksa gerçekten iyi yerlere gitmiyor Facebook...
Aynen hocam biliyorsunuz benimde bayağı bir zararım var ve bende bu durumdan çok sıkıldım.Nereye kadar böyle gidecek inanın bilmiyorum.Çok geçmiş olsun umarım bir sonuca ulaşırız.